Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

El curs d’estiu en línia de l’Aula de Sons

Del 6 al 31 de juliol del 2020

Inscripcions tancades

Aquest ha estat un curs diferent, just a tocar de l’estiu us volem fer una proposta formativa per substituir el Tastet que havíem de fer el mes de març, el Tastet d’Estiu.

Pels músics, tant professors com alumnes, s’albira una nova manera de fer. Aprofitant les noves tecnologies podem estar en contacte amb altres músics, i el que és més interessant, compartir coneixement.

Ens proposem aprofitar l’embranzida i les habilitats adquirides fent classes en línia per fer un curs d’estiu, per això hem demanat a diferents professors - referents en el mon de la música tradicional - que ens fessin les seves propostes per aquests tallers d’estiu.

Preu de cada taller: 90 €
Alumnes de l’Aula de Sons: 80 €
 
 

Els tallers són de capacitat limitada fins a 7 persones i per tirar-los endavant hi ha d’haver un mínim de 4 alumnes matriculats.
S'aniran omplint per ordre de registre. En arribar a 8 persones es desdoblarà el grup en dos classes de 4.

Format

El format que proposem son dues sessions setmanals per alumne: una de col·lectiva d’una hora i una tutoria individualitzada de 40 minuts durant quatre setmanes del mes de juliol, exactament del 6 al 31.

  • Les classes col·lectives seran en una hora prefixada.
  • Les sessions de tutoria individuals les pactarà el professor amb l’alumne.
  • Les sessions col·lectives seran de caràcter més teòric o expositiu per part del mestre i deixarem la part més pràctica o de formació individualitzada per la tutoria.
  • Els grups de les sessions col·lectives seria d’un mínim de 4 alumnes i un màxim de 7,  un cop arribat a 8 el desdoblaríem en dos grups de 4.
  • Si hi ha més d’un grup els organitzarem tenint en compte el nivells, edats i preferències horàries.

Esperem que gaudiu molt dels continguts que us proposem.