Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

L'Aula de Sons a Barcelona

Comença els seus estudis musicals amb la dolçaina a l'edat de 7 anys en l'Escola de Música Tradicional El Terrós de Petrer amb el professor Eliseu Garcia i Ripoll. Amb 11 anys s'inicia en els estudis d'oboè en el Conservatori Professional Ana Maria Sánchez d'Elda, i amb 17 comença a estudiar harmonia moderna amb Raúl Ramírez en l'escola Queros d'Elda.

Entre els 15 i 19 anys va ser membre fundador del grup de rock Gatxamiga pa 15 on va fer concerts pertot arreu de Catalunya, i sobretot, de la Comunitat Valenciana. Amb aquesta formació va gravar un CD en 2015: Gatxamiga pa 15.

Amb 19 anys finalitza el Batxillerat Artístic i inicia els seus estudis superiors de música en la Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), on actualment cursa 3o d'Interpretació de Dolçaina, aBarcelona; i paral·lelament també estudia composició amb el prestigiós mestre Saül Gómez i Soler en l'escola Ad Libitum de València, des de setembre de 2017.

Com a intèrpret, forma part de la Colla de la Federació Valenciana des dels seus inicis en 2016, i també és membre de diferents formacions com a Tambor Bakano, Kantal, Dolçaines al Vent...

Com a compositor ha rebut encàrrecs per a banda, sobretot per a "música festera” de Moros i Cristians; i per a grups de quartets.

A més ha participat en concursos de composició on ha guanyat diversos premis.

Des del 2018 treballa amb l'editorial GTEMusical on té editades pràcticament totes les seues obres.

Ha realitzat cursos de direcció, interpretació, notació musical i composició amb mestres de gran prestigi com Philip SparkeJosé Rafael Pasqual VilaplanaJosé Alberto Pina, Saül Gòmez i Soler, Pau Puig i Olives, etc.

Ha sigut pioner al novembre de 2018 en l'enregistrament d'un videoclip amb formació: dolçaina i piano, amb la seua obra Terra i Somnis, acompanyat per el pianista Adrián Ferrer, gravada en el estudi d'enregistrament de ESMUC pel sonólogo Adrià Serrano Chalé, i filmada per Àngel Pèrez Ortega.

A més, també ha gravat diferents discs amb La Colla de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (CFVDiT) (2018), la Colla de Dolçainers i Tabaleters El Terròs de Petrer (2010), i amb el grup Gatxamiga pa 15 (2015).

L'Aula de Sons a Barcelona
CEIP Cavall Bernat

C. Badal, 113 Sants - Montjuic
08014 Barcelona

Metro: línia 1 (vermella) Santa Eulàlia i Mercat Nou.

654 018 748
auladesons@auladesons.cat

Escola Cavall Bernat

Consorci d'Educació de Barcelona
Generalitat de Catalunya
Ajuntament de Barcelona