Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

L'Aula de Sons a Barcelona

La Irene Augé és acordionista i etnomusicòloga. Actualment està cursant el grau superior d’interpretació amb acordió diatònic a l’ESMUC.

Nascuda a Olius, comença la seva formació musical als 8 anys fent llenguatge i piano clàssic, i posteriorment modern. Als 14 anys entra al món tradicional a través de les Colònies per a Joves Intèrprets folk i comença a tocar l’acordió diatònic com a instrument principal. Rep classes del Marc del Pino, la Cati Plana i la Marta Armengou. A més a més, fa diversos cursets a Catalunya -amb el Carles Belda, Aleix Armengol, Núria Lozano, Joan Garriga, Perepau Ximenis, Mercé Morera, Ignacio Alfayé i Yanick Nehring-, a Saragossa -amb l’Antonio Rivas-, a Itàlia -amb Silvio Peron- i a França - amb Samuel Le Hénanff. Actualment està cursant 3r d’Interpretació amb diatònic a l’ESMUC. Ha tocat amb els grups “Manxa entre Cordes” i “Corrandes són Corrandes” i ha col·laborat amb “El Pont d’Arcalís”.

Paral·lelament va cursar el Grau de Musicologia a la UAB i el Màster d’Antropologia en Investigació Etnogràfica. Durant aquests anys ha fer diversos estudis i treball de camp per descriure el passat de l’acordió diatònic a la Vall de Lord. El fruit n’és el documental autobiogràfic “Amb un tros d’acordió”.

L'Aula de Sons a Barcelona
CEIP Cavall Bernat

C. Badal, 113 Sants - Montjuic
08014 Barcelona

Metro: línia 1 (vermella) Santa Eulàlia i Mercat Nou.

654 018 748
auladesons@auladesons.cat

Escola Cavall Bernat

Consorci d'Educació de Barcelona
Generalitat de Catalunya
Ajuntament de Barcelona