Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

L'Aula de Sons a Barcelona

Barcelona 1989. L’any 2012 finalitza els estudis de Grau Superior de Música a l’ESMUC (l’Escola Superior de Música de Catalunya) amb la gralla com a instrument principal, i el mateix any comença el “Glomas” un màster en Músiques del Món a la Sibèlius Akademy (Hèlsinki, Finlàndia) i el màster de Gestió Cultural de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya).

Manu Sabaté és un dels primers músics catalans que ha portat la gralla fora del seu context habitual, la música tradicional, i ha experimentat amb nous gèneres i llenguatges com ara la improvisació. A més de la gralla, Manu Sabaté també toca el Clarinet, el Clarinet Baix i la Tarota.

El 2015 comença a liderar el grup NewCatalan_Ètnic amb qui publica el disc Ruralisme Il·lustrat i participa a l’homenatge que el CAT organitza a l’Auditori de Barcelona al grup l’Harmònica Brava compartint escenari amb Carles Benavent i Joan –Albert Amargòs. A l’estiu fa una gira per la Bretanya amb el grup de folk bretó Spontus.

L’any 2014 publica amb Inxa Impro Quartet el segon disc de la formació “Kind of Trad” i Buurr amb el FolkMus, un projecte de la Unió Europea. Engega una nova formació: Morena un trio de tradipatxanga que fa versions dels clàssics de la patxanga amb una estètica pròpia de la música tradicional. El 2013 publica el primer disc del grup Inxa Impro Quartet All that trad i el disc de la Sibelius Folk Big Band

Ha estat docent de l’Aula de Sons de Reus, al CAT de Gràcia, a l’Escola de música municipal de la Garriga, de l’escola barcelonina MúsicActiva i de l’Associació Cultural La Tarota de Vilafranca, és també professor de les colònies per a joves intèrprets folk d’Arsèguel i ha fet màsterclass de música tradicional catalana a Helsinki.

L'Aula de Sons a Barcelona
CEIP Cavall Bernat

C. Badal, 113 Sants - Montjuic
08014 Barcelona

Metro: línia 1 (vermella) Santa Eulàlia i Mercat Nou.

654 018 748
auladesons@auladesons.cat

Escola Cavall Bernat

Consorci d'Educació de Barcelona
Generalitat de Catalunya
Ajuntament de Barcelona