Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

L'Aula de Sons a Igualada

Inicia els estudis de música el 1996 a l'Escola Municipal de Música de Vilanova i la Geltrú. Amb sis anys comença a estudiar flauta de bec amb Abel Puig i més tard amb Joan Escoda i Eloi Fuguet. El 2004 comença els estudis de flabiol i tamborí amb Cristina Boixadera a l'Escola de Música d'Instruments Tradicionals (EMIT), amb qui ha seguit la seva formació fins al 2018. A l'EMIT estudia timbal també amb l'Eloi Martí.

Ha ampliat la seva formació de la mà de Simó Busquets, Quim Boix i Marc Riera. Participant a Les Trobades de Flautistes de Bec de Catalunya i a les diferents edicions de les Jornades de Música Antiga de Vilanova i la Geltrú.

Ha actuat a Ourense, a la XXVI Xuntanza Internacional de Gaiteros-Galicia i a Bristol al Bath International Mummers Festival. I col·laborat amb músics com Carlos Núñez, John Pilatzke, Ricardo Tesi, Laurent Audemar i Marcel Casellas.

Entre diferents grups ha format part de Moixaina, la Sacairada i Flautistes de Lindöne (consort de flautes de bec). Actualment toca amb Aprendrevent, Batzac i Socarrat. També participa en la trobada de Firasac (FIMPT), i a la Cercavila de l'Imaginari.

logo amta

Museu de la pell d'Igualda i comercal de l'Anoia
C/ Dr. Joan Mercader, 1

Centre d'estudis Comarcals d'Igualada
C/ Joan Mercader s/n