Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

L'Aula de Sons a Lleida

Inicia els estudis músicals a l'Escola Municipal de Música de Balaguer i continua l'especialitat de trompeta als conservatoris de Lleida i del Liceu.

Amb 15 anys d'experiència, ha estat director de la Banda Gradense, Banda Municipal de Benavarri, coordinador del Taller de Musicas del projecte Cardelinas y Calandretas dedicat a la recuperació de músiques tradicionals. Professor de  Trompa de Ribagorça, Chiflo y Salterio, i Gaita de Bot a les Escoles de municipals de música tradicional de Benavarri i Graus, tasca que complementa com a professor de trompeta i de llenguatge musical.

En l'àmbit interpretiu forma part de grups com La Ruta de les Estrelles, Ministrils de l'Obach, Indíbil y Mandoni, Cobla Ribagorçana, Gaiteros de Ribagorza i col·labora  amb altres com Olga y los Ministriles, Pierre Rouch, Lo Pardal Roquer, Projecte Salobre, Fanfarria Transpirineus... Amb una discografía amb 25 treballs, compta amb la publicació del seu Métode de Gaita de Bot i la recent presentació del projecte Gaita de Graus - Bot de Ribagorça.

L'Aula de Sons a Lleida
Centre de Cultura Popular i Tradicional de Lleida

C. Sant Martí s/n,
baixos de l’església
25004 - Lleida

Coordinació:
Pau Plana - 649 285 190

auladesonslleida@gmail.com

www.facebook.com/auladesonslleida
@aulasonslleida

logo ajuntament lleida

logo aurembiaix