Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

L'Aula de Sons a Montblanc

Inscripcions tancades

 

Sònia Arias neix a Sant Andreu de Palomar (Barcelona). La seva formació musical comença en una escola del centre de Sant Andreu on inicia els seus estudis de piano i, més tard, s’incorpora a l’Escola Municipal de Música de Nou Barris on també rebrà classes de cant modern i de fagot. Més endavant, serà a l’EMM Nou Barris on es preparà per a fer les proves d’accés a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC). Paral·lelament, comença a tocar la gralla amb l’Enric Montsant i a l’any 2011 inicia els estudis de gralla a l’Aula de Sons de la mà de Daniel Carbonell.

L’any 2019 adquireix el grau superior de música d’interpretació de la gralla a l’Escola Superior de Música de Catalunya on obté la màxima qualificació en el concert de final de grau. Durant els anys que cursa el grau també rep classes de baixó per part de Josep Borràs, acordió diatònic per part de Cati Plana i de cant amb Mireia Lara. 

Actualment està estudiant el Màster de Musicoteràpia a l’ESMuC. 

Des de l’any 2011 és membre actiu del grup Safolk i des del 2018 també ho és de FanFarra; segueix vinculada a aquests dos grups i està engegant projectes nous. 

Ha impartit classes a diferents entitats de cultura popular de Barcelona, el Maresme i a l’Escola Municipal de Música de Mataró. 

Actualment fa de docent a l’Aula de Sons.

L'Aula de Sons a Montblanc

Centre Cultural Sant Jordi (antic Centre Parroquial)

C. Major, 109
43410 Montblanc
La Conca de Barberà

Coordinació:
Pere Masalias - 639 454 289

auladesons@auladesons.cat