Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

L'Aula de Sons a Reus

Reus, 1994

Intèrpret de gralla, tarota, xirimies i baix elèctric.

Comença a tocar la gralla i el timbal als 10 anys a l’Orfeó Reusenc. 5 anys més tard inicia els seus estudis de gralla a l’Aula de Sons de Reus i actualment estudia gralla a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC), on també hi ha cursat oboès històrics amb Xavier Blanch, cornamusa (sac de gemecs) amb Galdric Santana i baix elèctric amb Pep Pérez Cucurella.

Forma part dels grups Ganxets – Grallers del Baix Camp, Canya d’Or – Grallers de Reus, Staccato, Xalocs, Faktoria Folk i Vitxets Grallers, i ha col·laborat en nombroses ocasions amb Els Vinardells, Marcel Casellas, La Ghetto Orchestra, La Colònia, Bufalodre, Cobla Antiga del Camp, Ministrers de Reus, Grallers Els Quatrevents, entre d’altres, amb els quals ha treballat arreu dels Països Catalans, per tota la península i part d’Europa. Esporàdicament també ha col·laborat amb Gertrudis i Obrint Pas.

També es dedica a la docència d’aquests instruments realitzant seminaris, tallers o impartint classes en diverses escoles d’arreu de Catalunya.

L'Aula de Sons a Reus

La Palma
C. Ample 75
43202 - Reus
(entrada pel C. Tívoli)

620 205 565
auladesons@auladesons.cat

logo El Coro