Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

L'Aula de Sons a Reus

Sònia Arias neix a Sant Andreu de Palomar (Barcelona). La seva formació musical comença en una escola de Sant Andreu on inicia els seus estudis de piano i, més tard, s’incorpora a l’Escola Municipal de Música de Nou Barris on també rebrà classes de cant modern i de fagot. Paral·lelament, comença a tocar la gralla amb l’Enric Montsant i a l’any 2011 inicia els estudis de gralla a l’Aula de Sons de la mà de Daniel Carbonell.

L’any 2019 adquireix el grau superior de música d’interpretació de la gralla a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i l’any 2022 adquireix el Màster de Musicoteràpia també a l’ESMUC.

Ha participat en diferents projectes de música folk des del 2011. Ha impartit classes a diferents entitats de cultura popular de Barcelona, el Maresme i a l’Escola Municipal de Música de Mataró.

Actualment, és membre actiu de Cia. Hara, Les Antines i La Filadora; i forma part de la producció AUTOODI de la companyia L’Esbord. També és professora de gralla a l’Aula de Sons i musicoterapeuta a Nexe Fundació.

 

Actualment és professor/a a:

- Aula de Sons de Vilafranca

L'Aula de Sons a Reus

La Palma
C. Ample 75
43202 - Reus
(entrada pel C. Tívoli)

689 045 484
auladesons@auladesons.cat

logo El Coro