Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

L'Aula de Sons a Reus

Arnau Anguera Navarro neix a Reus l'any 1997.
Des de ben petit mostra interès i curiositat per la música i les festes populars de Catalunya.
Als sis anys comença la seva instrucció al Conservatori de Música de Reus.

Referent a la formació acadèmica, cursa els estudis Primaris, Secundaris i de Batxillerat científic a l'escola La Salle Reus.
Seguidament, la seva formació com a docent s'inicia per una banda, l'any 2015 on s'especialitza amb un grau superior d'Educació Infantil i continua amb el grau universitari d'Educació Primària a la Universitat Rovira i Virgili.

Al llarg d'aquests anys, la seva experiència com a docent passa per diferents pràctiques curriculars a diferents llars d'infants, escoles d'Educació Infantil i d'Educació Primària de Reus, així com: la Llar d'Infants Olivera, l'escola La Salle Reus i l'escola Puigcerver.
L'any 2017 obté el títol de Tècnic d'Educació Infantil (TEI) i l'any 2021 el d'Educació Primària.

No obstant això, la seva trajectòria arrelada a l'educació i la docència també hi pren nom en el caràcter més popular on n'és el cap de colla de les portadores i els portadors de l'Àliga Petita de Reus i membre actiu i portador dels Gegants i l'Àliga de Reus.

Actualment és professor de timbal a l'Aula de Sons de Reus, concretament a l'Aula dels Petits on imparteix les classes a l'alumnat de P3, P4 i P5.

L'Aula de Sons a Reus

La Palma
C. Ample 75
43202 - Reus
(entrada pel C. Tívoli)

689 045 484
auladesons@auladesons.cat

logo El Coro