Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

L'Aula de Sons al Baix Llobregat

Inicia els seus estudis musicals a l’acadèmia de l’Amàlia Font a Reus, on cursa piano i llenguatge musical. Més tard, entra  al Conservatori Professional de Música de Vila-seca on hi estudia Percussió Clàssica amb en Xavier Bartomeu i harmonia amb en  Ramon Humet, finalment obté el títol de Grau Professional en l’especialitat de Percussió Clàssica. Paral·lelament també cursa a l'Aula de Música Tradicional i Popular (AMTP) d’on obté el Diploma d’Instrumentista Tradicional. Ha estudiat i rebut master class de Percussió Mediterrània i frame Drums amb Pere Olivé, Andrea Piccioni i Yshai Afterman. En música clàssica ha rebut master class de la mà de Núria Andorrà, Ramon Torramilans, Marc Cabero i Marc Pino.

Actualment forma part dels grups: Els Quatrevents, Metralla (grup de gralles i metalls), Riu en So, Ghetto Orchestra , A-tok i la Banda Simfònica de Reus.

Actualment és mestre de percussió de l’Aula de Sons, l’Escola de Música Tradiconal de Reus, de l’Aula de Sons a Barcelona, Escola de Música de la UAF a Valls, Escola de Música de les Bandes Pare Manyanet i Banda Simfònica de Reus i també de diversos tallers i cursos en diversos pobles.

L'Aula de Sons al Baix Llobregat

Patronat Cultural i Recreatiu
C. Mossèn Jacint Verdaguer, 52
08940 Cornellà de Llobregat

auladesons@auladesons.cat

logo llobregat patronat

logo llobregat sardanista