Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

L’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç

Inicia els estudis de música el 1996 a l’Escola Municipal de Música de Vilanova i la Geltrú. Amb sis anys comença a estudiar flauta de bec amb Abel Puig i més tard amb Joan Escoda i Eloi Fuguet. El 2004 comença els estudis de flabiol i tamborí amb Cristina Boixadera a l’Escola de Música d’Instruments Tradicionals (EMIT), amb qui ha seguit la seva formació fins a l’actualitat. A l’EMIT estudia timbal també amb l’Eloi Martí.
Ha ampliat la seva formació musical amb Simó Busquets, Quim Boix i Marc Riera, rebent classes magistrals de Carlos Núñez, i participant a Les Trobades de Flautistes de Bec de Catalunya i les Jornades de Música Antiga de Vilanova i la Geltrú.

Ha actuat a Ourense, a la XXVI Xuntanza Internacional de Gaiteros-Galicia i a Bristol al Bath International Mummers Festival. El 2013 col·labora amb Marcel Casellas, Ricardo Tesi i Laurent Audemard a la presentació del FIMPT. Actualment forma part d’agrupacions musicals com Moixaina, Aprendrevent, Los Gormandells i La Sacairada. També participa en la Trobada de Xeremiers Sa Pobla, Firasac (FIMPT), i Cercavila de l’Imaginari.

L’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç

Carrer del Nord s/n
43720 L’Arboç del Penedès

Coordinació:
Marta Pujadas - 636 143 594

auladesons@auladesons.cat

logo ajuntament arboç