Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

L’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç

 

Acordionista originalment autodidacta i actualment realitzant el grau superior a l’ESMuC de música tradicional catalana amb l’especialitat d’acordió diatònic, on ha rebut classes dels professors Cati Plana i Marc del Pino. Als seus inicis tocava la trompa a la banda i estudiava al conservatori local fins obtenir-ne el grau mitja d’aquesta. Compositor, veu i acordió del grup de “worldmusic” mestís, Tashkenti (on s’ influencien de la música dels Dusminguet, Esne Beltza, entre d’altres).
Amb aquest projecte s’enregistren dos àlbums, deixa palesa la seva versatilitat i se li obre la porta al món professional , on li demanen col·laboracions d’altres grups com Obrint pas, La Raíz, La Gossa sorda, El Diluvi, Auxili, Gent del desert, Balkumbia, etc.

A dia d’avui forma part del nou projecte liderat per Xavi Sarrià i d’altres projectes en efervescència. Un de música Balcànica: la Trocamba Matanusca i altre de música d’arrel valenciana: Teixint terres.

Ha format part de la companyia de teatre “Màgic6” i ha participat en diversos projectes de Dansa “A tempo dansa” i “Masters Ballet”, tots ells com a músic acordionista.

També dedica el temps a investigar sobre el seu instrument i a impartir classes i tallers d’acordió diatònic d’arreu de Catalunya i País Valencià.

L’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç

Carrer del Nord s/n
43720 L’Arboç del Penedès

Coordinació:
Roser Serrano - 671 295 628

auladesons@auladesons.cat

logo ajuntament arboç