Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

L’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç

Neix a Bogotà (Colòmbia) el 1980. Comença la seva formació musical a la Pontifícia Universitat Javeriana de Colòmbia on rep l'any 2004 el títol de grau superior en guitarra
clàssica. Des d'aquest moment inicia la seva formació en l'especialitat d'instruments antics de corda polsada de manera autodidacta i l'any 2006 es desplaça a la ciutat de Barcelona per complementar els seus estudis en aquesta àrea. El 2007 rep de l'Institut Colombià de crèdit educatiu i estudis a l'exterior ICETEX la beca "Carolina Oramas" i en 2012 obté el grau superior en instruments de corda polsada de la música antiga a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) sota la direcció de Xavier Díaz Latorre; Posteriorment, rep el 2015 el títol de màster en interpretació de música antiga i musicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
Ha col·laborat amb agrupacions com Les Talens Lyriques, Los Músicos de su Alteza, l'Orfeo Català, la Companyia Nacional de Teatre Clàssic de Madrid, l'orquestra del gran teatre del Liceu, La Dispersione, L'orquestra Simfònica del Vallès, el cor de cambra Francesc Valls de la catedral de Barcelona, l'Arcàdia, Música Ficta (Espanya), Les Vespres d'Anardi i Xuriach.
En l'actualitat es dedica a la interpretació històrica de la Tiorba i de la Guitarra Barroca i a la investigació sobre la música ibèrica sense notació musical diastemàtica dels segles XVII i XVIII.

És director i fundador de l'agrupació La Sonorosa.

Pel què fa a la docència, és professor de guitarra i llenguatge musical des del 2007 fins a l'actualitat, i ha impartit classes en diversos centres i escoles com l'Escola de Música del Palau, l'Escola Coral de l'Orfeó Català, l'EMP de Tarragona, l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard, i actualment també a l'Aula de Sons.

L’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç

Carrer del Nord s/n
43720 L’Arboç del Penedès

Coordinació: Roser Serrano

coordinacio.emmtp@gmail.com

logo ajuntament arboç