Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

L’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç

Nascuda l’any 1998 en el sí d’una família de llarga tradició musical, la Joana comença a tocar el violí als 5 anys i l’acordió diatònic als 12. L'any 2021 es gradua en violí modern al Conservatori Superior del Liceu amb l'Oriol Saña.
Paral·lelament realitza estudis d’acordió diatònic al CAT amb el Marc del Pino.
Ha assistit a nombrosos cursos, tallers, encontres, etc... sempre relacionats amb el món de la música folk, tradicional i moderna, tan com a violinista com a acordionista.
Essent músic instrumentista toca també el violoncel, la viola i el banjo. Destaca també per la seva vessant social formant part de projectes com el grup Tirabol (amb el que fa concerts combinant músics professionals amb persones amb discapacitat intel·lectual) o l’Orquestra Integrada (projecte inclusiu de l’Associació ArTransforma).
Amb 12 anys enregistra el seu primer CD amb “Les Violiles” titulat “Ni blanc ni negre, lila” que obté un gran èxit des de la seva presentació. I amb 17 anys treu el seu primer CD totalment
amb temes propis titulat “GR”.
Actualment toca en diversos grups de músiques tradicionals i modernes i està aprofundint en diverses músiques internacionals tocant amb grups de Bluegrass, Oldtime, Country... 

L’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç

Carrer del Nord s/n
43720 L’Arboç del Penedès

Coordinació: Roser Serrano

coordinacio.emmtp@gmail.com

logo ajuntament arboç