Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

L’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç

Adrián Galindo Fernández comença els seus estudis musicals als 7 anys a l'Escola de Música Pau Casals del Vendrell, amb el professor Juan Becerra, de qui rep el respecte, l'amor i la dedicació a la guitarra. Durant el curs 2012-2013 ingressa en el conservatori professional de música de Vila-seca per realitzar els dos últims cursos de grau professional, amb el professor Fernando Rodríguez, de qui obté un coneixement pedagògic del món de la guitarra extraordinari.

 En aquesta primera etapa ha estat seleccionat en diferents certàmens i concursos de música. Tercer premi ex aequo en el VIII Concurs d'Interpretació Musical Vila de Salou (2008). Seleccionat en diverses “Mostres de l’EMMPAC” i “Mostres de Joves Guitarristes de les Comarques de Tarragona i Catalunya”. Ha estat becat amb el Premi Cohí Grau durant els anys 2009 i 2013 i va obtenir un segon premi en la categoria III en el primer concurs de guitarra “Crisóstomo de d'Arriaga", Bilbao (2012).


Durant els anys 2015 i 2019 completa la seva formació en el Conservatori Superior d'Alacant “Óscar Esplá” amb el professor de guitarra Ignacio Rodes, on acaba els estudis superiors de música en l'especialitat d'interpretació amb la màxima qualificació en el seu instrument, obtenint matrícula d'honor. Aquest fet li portarà a tocar com a solista amb la Banda Simfònica Municipal d'Alacant. Serà en aquesta etapa on aprofundeixi sobre diferents aspectes de la guitarra a través del seu professor, qui li obrirà camí per a conèixer i rebre classes magistrals de guitarristes com David Russell, Ricardo Gallén, Manuel Barrueco o Carles Trepat, entre d’altres.

D'altra banda, l'any 2019 és graduat en Mestre d’Educació Primària en la Universitat d'Alacant.

Durant el curs 2020-2021 va finalitzar el Màster Oficial en Ensenyaments Artístics en Interpretació i Recerca de la Música a Alacant. Durant aquest curs se li va atorgar una beca Erasmus per a realitzar part del Màster a Londres, en la Guildhall School Music and Drama, amb el professor Robert Brightmore.

Actualment compagina la seva tasca pedagògica amb la concertística.

L’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç

Carrer del Nord s/n
43720 L’Arboç del Penedès

Coordinació: Roser Serrano

coordinacio.emmtp@gmail.com

logo ajuntament arboç