Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

L’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç

 

Format en música clàssica al Conservatori Professional de Música i Dansa de Menorca i a l’Escola de Música de Barcelona, ha estat membre de la JONDE (Joven Orquesta Nacional de España) i de la JOSC (Jove Orquestra Simfònica de Catalunya). També ha viscut durant quatre anys als Estats Units perfeccionant-se en violí a la Universitat de Madison-Wisconsin amb el professor Vartan Manoogian.

Interessat des de ben jove en la Música Antiga, ha estat membre de Al Ayre Español, agrupació amb la què ha actuat en els principals auditoris i sales de concerts d’Europa entre el 2004 i el 2014.

Actualment col·labora amb Vespres d’Arnadí, l’Orquestra Barroca Catalana i Camerata XXI.

Com a docent ha exercit a les escoles municipals de música de Cambrils, Reus, Sant Lluís i Ciutadella, formant-se en els darrers anys en el mètode Colourstrings.

Com a gestor d’activitats culturals, ha estat President de Joventuts Musicals de Maó durant quatre anys (2013 – 2016), organitzant els cicles de Concerts d’Hivern, el Festival de Música d’Estiu de Maó, i la temporada de concerts anual de l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca, alhora que promovent diverses activitats de caire social i educatiu, com la implantació del Projecte 4cordes al CEIP Antoni Juan a Maó i diversos cicles de concerts pedagògics en col·laboració amb la Fundació la Caixa.

L’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç

Carrer del Nord s/n
43720 L’Arboç del Penedès

Coordinació: Roser Serrano

coordinacio.emmtp@gmail.com

logo ajuntament arboç