Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

Músic, professor i creador de “contes sonats”. Estudis Superiors de Música a l’ESMUC Interpretació de la música tradicional, fiscorn i trombó jazz.

Professor a les escoles de música tradicional de l’Aula de Sons, a Vilafranca i a l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l'Arboç. També he realitzat extraescolars d’iniciació musical, en cicles d’infantil i primària a l’escola de Sant Pau d’Ordal, i estic treballant en la difusió del meu projecte "Un Contes Sonat", un nou concepte per difondre els propis instruments dintre de l'estructura d'un conte, amb musica en directe interpretada per "instruments-drac", que ja he tingut l'oportunitat de presentar en biblioteques, escoles de música i escoles de primària.

He format part de la plantilla estable de la cobla Marinada (1989-1995), La Principal del Llobregat (1995-2011), Maricel (2011-2013) i de la Contemporània (2014 fins l’actualitat). L’any 2013 vaig formar part de la big band Esteve Molero & CIA Catalana de Latin Jazz, i en l’actualitat sóc component de l’Alex Cassanyes Big Band Project , i de la Big Band Begues.

 

Actualment és professor/a a:

- Aula de Sons de Vilafranca