Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

 

Nascut a Reus el 29 de maig del 1991, ja des de ben petit mostra interès pel timbal i per qualsevol instrument percudit. Als 6 anys comença els estudis musicals i piano. Paral·lelament comença a cursar timbal a l’Aula de Sons, rebent classes de la mà de professors com l'Albert Carbonell i e. Pere Olivé durant gairebé 8 anys.

Entra al Conservatori de Vila-seca on comença a cursar el grau professional en percussions clàssiques amb el professor Xavier Bartomeu i harmonia amb el compositor i pedagog  Ramon Humet. El el 2014 rep el títol de grau professional en percussions clàssiques.

Entra a formar part de l’alumnat de l’AMTP, aula de música tradicional i popular de la generalitat de Catalunya. A l’AMTP no sols rep classes de timbal, també s’endinsa en l’aprenentatge  dels instruments de mà o altrament dit "Frame drums" (pandereta,  pandero, riqs, etc.) 

L'any 2011 rep el títol “d’Instrumentista Tradicional” en l’especialitat de percussió.

Durant el curs 2014-2015 va treballar a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) com a percussionista repertorista en l’àmbit de la música tradicional.

L'any 2016 va entrar a l’ESMUC  per cursar el Grau d’interpretació en la modalitat de Percussió Històrica.

L'any 2021 rep el títol de grau superior en l’especialitat d’interpretació de percussions històriques de l'ESMUC.

Com a percussionista  tradicional forma part del grup de grallers Els Quatrevents; de la formació Metralla, formada per gralles, metalls i percussió; del grup Criatures, un quartet de cambra d'arrel; del grup Germà Negre i de l’OMAC (Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya). 


Actualment està impartint classes de timbal a l’Aula de Sons (Escola de Música Tradicional de Reus) i al Tecler (Escola de Música Tradicional de Tarragona).

 

Actualment és professor/a a:

- Aula de Sons de Reus