Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

Nascut l’any 1998 a Bellvís, va començar els estudis de música a l’Escola Municipal de Música del poble quan tenia 6 anys.

El seu interès pels instruments tradicionals va sorgir quan va entrar a formar part de la Colla Gegantera de Bellvís. En un primer moment, va escollir el timbal, però aviat es va passar a la gralla. Més endavant, va reprendre el seu interès per la percussió cursant tres anys de bateria a l’escola BellSons Centre d’Estudis, a Bell-lloc d’Urgell.

Des que va començar, ha anat rebent classes de gralla de manera continuada, primer, a nivell particular i, a partir del curs 2016-2017, de manera més reglada a la Xarxa d’Espais de Música Tradicional a Bellpuig. El curs 2019-2020, va estudiar a l’Aula de Sons de Reus i, aquests dos últims cursos, ha continuat la seva formació de gralla i, alhora, s’ha anat introduint amb altres instruments de música tradicional.

Al llarg dels anys, ha tocat la gralla en diferents agrupacions musicals, des de formacions tradicionals fins a grups de versions, i ha impartit classes particulars i grupals de gralla a persones que començaven amb aquest instrument.

Actualment, toca en diverses formacions de música tradicional, entre les quals el grup Els Taverners, Grallers de Ponent, i la banda Sons de Ponent, i manté la vinculació amb la colla gegantera on va començar.

 

Actualment és professor/a a:

- Aula de música tradicional Terrassenca