Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

29, 30 i 31 de març de 2021

Inscripcions tancades

Després de la bona experiència durant el Tastet d’Estiu el passat mes de juliol, recuperem el Tastet que fèiem cada any pels volts de l’inici de la primavera però que malauradament l’edició passada no vam poder dur a terme.

Enguany re-formulem el Tastet de primavera per poder seguir compartint experiències, conèixer el professorat i l’alumnat d'altres centres i crear vincles entre les persones que participen del món i de la cultura popular.

Pels músics, tan professors com alumnes, s’albira una nova manera de fer. Aprofitant les noves tecnologies podem estar en contacte amb altres músics, i el que és més interessant, compartir coneixement.

Ens proposem, doncs, d’aprofitar l’embranzida i les habilitats adquirides fent aquest Tastet de primavera en línia.

Format

El format que proposem és en línia i d’una durada de 3 hores per taller, repartides en els 3 dies que durarà el Tastet (1 hora cada dia durant el 29, 30 i 31). Es realitzaran mitjançant la plataforma MEET, per tant, els alumnes han de disposar dels dispositius necessaris per a participar dels tallers.

Els grups dels tallers seran d’un mínim de 4 alumnes i un màxim de 7,  un cop arribat a 8 el desdoblaríem en dos grups de 4.

Si hi ha més d’un grup els organitzarem tenint en compte el nivells, edats i preferències horàries.

Es poden inscriure alumnes a partir dels 8 anys d'edat.

Els tallers són gratuïts per als alumnes de l’Aula de Sons.
Per la resta tenen un cost de 10 €/taller.
 
 

Les inscripcions es realitzaran del 11 al 21 de març, ambdós inclosos.

Esperem que gaudiu molt dels continguts que us proposem.

Consulta el programa