Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

L'Aula de Música Tradicional Terrassenca

Laia Glück neix l’any 2004 al Prat de Llobregat. Graduada amb el Grau Professional d’oboè a l’IEA Oriol Martorell l’any 2022 i aquell mateix any inicia el Grau Superior de gralla a l’Escola Superior de Música de Catalunya. També ha estat formada a l’Escola de Música Centre de les Arts de l’Hospitalet amb gralla i oboè i des dels 10 fins als 18 anys per les Colònies per a Joves Intèrprets Folk de l’Escola Folk del Pirineu. 

Premiada pel Treball de Recerca de Batxillerat relacionat amb la música d’arrel i la joventut per l’Escola Superior de Música de Catalunya, per la Universitat Ramon Llull en l’àrea de ciències socials i pel Premi Valeri Serra i Boldú de cultura popular de l’Ajuntament de Bellpuig.

Ha tocat amb l’oboè amb la Jove Orquestra Simfònica del Vallès i amb la Jove Orquestra de Cerdanyola, així com participat en altres projectes amb músics com Ton Koopman.

Actualment, amb la gralla, forma part de l’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya Juvenil (OMAC), és membre dels Mini Strils de l’Hospitalet, de la Banda Provençana de l’Hospitalet i dels Ministrils del Camí Ral. Ha col·laborat amb els dos instruments en diversos discs d’artistes com en Xavier Batllés, en Jaume Sisa i en Miquel Pujadó.

Imparteix classes a entitats de cultura popular de Barcelona i del Baix Llobregat.

 

Actualment és professor/a a:

- Aula de música tradicional Terrassenca

- Aula de Sons de Barcelona

L'Aula de Música Tradicional Terrassenca

Escola Lanaspa-Giralt
C/ Pantà, 10
08221 Terrassa, Barcelona

Coordinació:
Jaume Maeso