Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

L'Aula de Sons a Reus

Inicia els seus estudis musicals a l'Escola de Música del Centre de Lectura de Reus i, poc després, ingressa al Conservatori Municipal de Reus. Més tard, cursa a l'Aula de Música Tradicional i Popular (AMTP) Harmonia i Conjunt instrumental amb Conrad Setó, i Arranjaments amb Joan Moliner d’on obté el Diploma d’Instrumentista Tradicional. Ha estudiat Percussió Mediterrània amb Andrea Piccioni, Mauricio Molina i David Mayoral; percussió llatina amb David Rincón, Luis Chacón i, amb Daniel Forcada, ha fet també percussió corporal amb Javier Romero Naranjo a l'ESMUC. Grau Superior de Música en l'especialitat de Música Antiga a l'Escola Superior de Música de Catalunya - ESMUC. Actualment també estudia trombó amb Aureli Andrés a l’Aula de Sons.

Actualment forma part dels Grups: Canya d'Or, La Factoria del Bordó, La Suterranya, Corylus Avellana Sac Project, Traüt Companyia d’Espectacles, Staccato, Tandarica Circus i Satriale’s.

També ha participat en els següents enregistraments: Aynulatac "la maqueta" (2002), Canya d'Or "terços amunt" Discmedi Blau (2003), Canya d'Or "15è Concert de Grallers de Sta. Llúcia" (2006), Txala "Txalaria" Edicions Singulars (2006), Ajuntament d'Igualada i CPCPTC "Sons i Músiques d'Igualada" (2008), Canya d’Or “Viratges” Tritó (2013).

Actualment és mestre de percussió de l'Aula de Sons, l'Escola de Música Tradicional de Reus, de l'Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l'Arboç, del CEIP Santa Anna de Castellvell i a EspaiTrad de Valls. També ha treballat a l'Aula de Música Tradicional i Popular de la Generalitat a la demarcació de Manresa i en molts cursos de durada determinada en pobles de la demarcació.

 

Actualment és professor/a a:

- Aula de Sons de Reus

- Aula de Sons de la Selva del Camp

L'Aula de Sons a Reus

La Palma
C. Ample 75
43202 - Reus
(entrada pel C. Tívoli)

689 045 484
auladesons@auladesons.cat

logo El Coro