Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

L'Aula de Sons a Vilafranca

Marc Laguna és un bateria de jazz i compositor resident a Vilafranca del Penedès.

Després de viure entre Vilafranca i Barcelona, es va mudar als Països Baixos per estudiar al conservatori d’Enschede (2013-2015) i seguidament al Prins Claus de Groningen on es va graduar el 2019 amb un Grau Superior en Música (especialitat jazz).

El 2020 torna a Catalunya on s’hi estableix fins avui dia. Durant el període d’estudi va atendre classes magistrals i d‘ensemble amb músics com Reinier Baas, Conrad Herwig, Matt Wilson, Adam Nussbaum, Freddy Bryant, Rogerio Boccato, Mike Mossman, Kevin Hays, Steve Nelson, entre d’altres i va rebre classes d’instrument amb Joost van Schaik, Steve Altenberg, Mark Schilders i Marc van Roon.

Per altra banda va participar en tot tipus de projectes dins de l’àmbit del jazz o el rock, big band i de música clàssica/contemporània, formant part d’una banda de salsa
fins a desenvolupar el seu projecte personal.
Actualment esta centrat a desenvolupar el seu artístic (música i il·lustració) anomenat "Qitus" amb el qual va publicar un EP titulat “TWEE” el 2020 i també actuant com a bateria freelance.
És docent de bateria a Clau de Sons a Vilafranca del Penedès, a l’Escola Municipal de Música Mossen Plà a Sant Quintí de Mediona i a l'Aula de Sons d'Igualada.

 

Actualment és professor/a a:

- Aula de Sons de Vilafranca

- Aula de Sons d'Igualada

L'Aula de Sons a Vilafranca

L’AGRÍCOL – Centre Artístic del Penedès
Passatge Alcover, 2
08720 Vilafranca del Penedès

645 174 582
auladesons@auladesons.cat

logo agricol vilafranca