Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

Soc la Núria Navàs i un dia em vaig adonar que, quan començava a ballar ja no podia parar de somriure. Llavors vaig saber que no podria deixar de fer-ho.

Fent memòria, començo a ballar a partir del 1983 de la mà de la meva mare: ella anava a les ballades setmanals de danses d'arreu i jo l'hi acompanyava.
Allà alternava els balls junt als adults, amb els jocs i corredisses amb altres nens i nenes. Així, poc a poc, les danses esdevenien també la meva afició.

Des de llavors he assistit a nombrosos cursos i tallers de danses d'arreu (especialment de danses catalanes, basques, gregues i dels Balcans) amb professorat nadiu.

Des de 1992 he impartit més de 40 cursos i tallers de danses tradicionals d'aquí i d'arreu per diverses poblacions catalanes.

He fet classes regulars de balls folk a Lleida, Altorricó i actualment a Reus, Valls i Vilallonga del Camp.

He estat mestra de dansa amb diversos grups folk. El més memorable per a mi, el grup Tocasons.

Així mateix, he participat de forma activa en l’organització de cicles de música i ball tradicionals a la ciutat de Lleida i a Reus participo en l'organització del Ball d'Hivern.

També he rebut encàrrecs per a fer coreografies de danses diverses: danses de seguici festiu, balls parlats, ball de coques i danses medievals.

 

Actualment és professor/a a:

- Aula de Sons de Reus