Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

 

Ramon Tella va néixer a Reus l'any 1997 i és llicenciat en periodisme l'any 2022. Actualment la seva vida laboral gira entorn al marketing i la comunicació corporativa.

El seu instrument principal i amb el que s'ha format és la gralla. Va començar la seva formació musical a l'Orfeó Reusenc l'any 2009 de la mà de l’Ezequiel, el Jordi Montoya i el Jaume Cuartero. Durant els anys posteriors va formar part del grup de grallers del Cos de Bastoners de l'Orfeó Reusenc, acompanyant-los a totes les sortides i festes majors. Entre els anys 2016 i 2019 va continuar la seva formació musical a l'Aula de Sons de Reus de la mà de Jaume Aguza i Pau Puig.

Té coneixements de gralla baixa, tarota, saxo, piano i guitarra. També és el cantant del grup reusenc Magari, creat l'any 2020, i amb diverses cançons pròpies enregistrades.

Des de l'any 2017 és professor de gralla de l'Orfeó Reusenc, tornant així als seus orígens. Ha impartit classes a Riudoms i des del 2021 és professor de gralla a l'Aula de Sons de la Selva del Camp.

 

Actualment és professor/a a:

- Aula de Sons de la Selva del Camp