Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

Nascuda a Barcelona a l’any 1989, obté el títol de Grau Superior al Conservatori Superior de Música del Liceu amb el concertista Guillem Pérez-Quer i guanya el Premi Extraordinari de Música de Cambra amb el guitarrista Darío Barroso.

Com a solista ha realitzat concerts en diversos cicles  a Catalunya: Associació d’amics i deixebles de Joan Massià i Maria Carbonell a l’Ateneu Barcelonès, XV Premis Salvador Reixach, ha tocat per el prestigiòs compositor i director d’orquestra Leo Brouwer al «Homenaje a Leo Brouwer» organitzat pel Conservatori del Liceu i el Certàmen Internacional de Guitarra «Miquel Llobet». Ha sigut membre de diverses formacions de música de cambra amb les quals ha participat a l’Auditori Whintertur (Barcelona), Sala Miralls del Gran Teatre del Liceu, a la Sagrada Família (Barcelona).

Cicle de Música als Parcs 2014 (Barcelona). Ha format part de la Orquesta de Guitarras de Barcelona, (2007-2009), amb la qual ha participat al: Teatro del Poloriama (Barcelona), X Festival Rencontres Musicales de Mediterranée (Còrcega), X Muestra Musical de Plectro “Ciudad de Valladolid” i a l’Auditori de Barcelona sota la direcció de Leo Brouwer, emès per la Televisió de Catalunya (TV3).

Des de el 2014 fins el 2019 fou membre integrant del grup «22STRINGS QUARTET» amb el qual va realitzar concerts per Catalunya, Madrid, Londres i una gira per les ciutats de Yixing, JiNan i JinHUa (Xina). Amb una experiència pedagògica de més de 15 anys, actualment desenvolupa la seva tasca docent a l’Escola Municipal de Música de Sant Sadurní d’Anoia i forma duet amb el guitarrista costarriqueny Jorge Monge Solano.

 

Actualment és professor/a a:

- Escola municipal de música tradicional del Penedès a l'Arboç