Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

Benet Antius neix l'any 2003 a Navata, un poble petit de l'Alt Empordà. Comença a tocar la gralla als vuit anys dins la Colla Castellera de Figueres i va adquirint habilitats musicals, gràcies al seu pare, David Antius, que havia sigut professor del mateix instrument.

Dels 10 als 18 anys forma part de les Colònies per a Joves Intèrprets Folk del Pirineu. Rep el premi Albert Compte de l'Institut d'Estudis Empordanesos pel seu Treball de Recerca anomenat: La Gralla al nord-est català. Amb la majoria d'edat entra al Grau Superior de Pedagogia Musical amb la gralla com a instrument principal a l'Escola Superior de Música de Catalunya.

Tot i continuar estudiant forma part de projectes vinculats a la música tradicional de la seva terra, com el grup Mini-stress, una formació de ministres que promouen i ensenyen les músiques diferents populars i tradicionals per tot l'indret.

Actualment, forma part d'un grup de grallers, Els grallers de la Carxofa, amb qui toca per tots els indrets de Catalunya. També dona classes de gralla als Castellers de Sarrià.

 

Actualment és professor/a a:

- Aula de música tradicional Terrassenca