Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

26 de març de 2022 - Reus

Inscripcions obertes fins el 20 de març

Després de 2 anys sense poder fer un Tastet presencial, enguany tornem amb tota la força i hem organitzat una jornada ben completa per poder compartir i gaudir la música tradicional.

Aquesta edició del Tastet és doblement especial. En primer lloc pel retorn a la presencialitat, i en segon lloc perquè serà l’inici de la celebració dels 25 anys de l’Aula de Sons. És per això, que el Tastet tindrà lloc a la ciutat de Reus, ciutat on l’Aula de Sons va començar el seu camí.

Així doncs, hem preparat un programa amb tallers força diversos. Alguns tenen com a objectiu millorar aspectes del propi instrument, i d’altres són més transversals, amb la voluntat de completar la formació de l’alumnat en altres camps que envolten la pràctica musical.

Per tancar aquest Tastet 2022, tindrem l’oportunitat de gaudir d’un concert d’alt nivell a càrrec de l’OMAC, l’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya. Tal com diuen ells, són “una formació instrumental única que innova des de la tradició, servint de plataforma als compositors emergents i d’altaveu per a la cultura popular.”

Esperem doncs, que aquesta jornada ens permeti aprendre, conèixer alumnes d’altres Aules, tocar en grup i fer festa a les places!

Us hi esperem!

Tallers:
• Preu del matí de tallers: 10€
• Alumnes de l’Aula de Sons: gratuït
Dinar:
• Fideuà: 12€/persona
 
Visita autoguiada al Gaudí Centre de Reus:
• Preu de la visita pels acompanyants: 3€/persona
Concert OMAC:
• Preu per alumnes del Tastet 2022: 5€
• Preu per alumnes de l’Aula de Sons: 10€.
 
Si ets alumne de l’Aula de Sons, fes la teva reserva per l’entrada del concert omplint aquest formulari.

Preu entrada anticipada per al públic general: 15€
La podeu comprar a 4tickets.