Logo Aula de Sons - Escoles de música tradicional

 

Nascut a la conca del Riudebitlles, en Carles Ferrer inicia els seus estudis musicals a l’Escola de Música La Llar de Sant Sadurní d’Anoia. Allí hi estudia Piano. El 2009 es diploma com a mestre de Música a la UB i també comença a aprendre acordió diatònic a l’AMTP de Barcelona tot nodrint-se de diferents mestres com en Pere Romaní i en Víctor Pedrol.
També participa en diverses formacions i cursets amb altres professionals com la Núria Lozano o la Cati Plana, entre d’altres. Cursa el Postgrau d’Educació Musical de l’UAB l'any 2012.
Actualment compagina la seva professió de mestre de música a l’escola La Pau de Sant Sadurní d’Anoia amb la de músic tradicional dins del conjunt Els Ministrers del Riudebitlles (des del 2012) i Rabassaires. Sovint també acompanya a diversos balls de Festa Major, sobretot al ball de bastoners de Sant Sadurní d’Anoia. En altres estils forma part del grup de rumba Emperatriu, ha estat músic del grup de Fandango 'Es Panell de Ferreries' (Menorca) i ha participat com acordionista en diverses trobades de glosa a través de l’entitat quintinenca La Farem Glosa, entre d’altres.